Kérdések

Mit jelent a polisztirol újrahasznosítás? Miért jó ez környezetünknek?

A szelektíven összegyűjtött, főleg elektronikai EPS csomagolóanyagot, darálékká alakítjuk át, és különféle eljárással létrehozunk belőle egy új anyagot az Ekostyren-t. Ezzel a technikával az egyszer már legyártott EPS újra szolgálatot tehet társadalmunknak, köszönhetően kiváló hő és hangszigetelő képességével.

Mivel EPS darálékból készül ez is gyúlékony? Bogarak darazsak lakóhelynek tekintik?

Az EPS darálékot bedolgozás után körbefogja a cement és a homok, így nem érintkezik a külvilággal, nincs lehetősége az égésre és a bogarak sem rágják bele magukat. mivel teljesen kitölti a teret és úgy is marad darazsak madarak nem fészkelnek bele

Hogyan lesz az ekostyren könnyűbetonadalékból hő és hangszigetelő beton?

A hagyományos beton előállítással megegyező módon: Ekostyren(mint sóder), cement, homok és víz hozzáadásával. Ezen alkotóelemek arányainak változtatásával kapunk különböző testsűrűségű Ekostyren betont.

Tetőteremet szeretném hőtől és egyben a hangtól is védeni. Több szigetelőanyag is található a piacon, de mindegyik csak külön-külön tudják azt, amire nekem szükségem van.

Az Ekostyen alkalmazásával mindkét igényét kielégítheti, hiszen könnyű anyagsűrűséggel a tetőgerendák közé öntve résmentesen zárja el a levegő útját, nagyfokú rugalmassága könnyen nyeli el a hangrezgéseket, miközben télen bent, nyáron kint tartja a meleget.

Nézze meg egyéb termékeinket!

Tekintse meg termékeinket.

 

více informací


Aktualitások

MEK akkreditált továbbképzéseink:

Márciusi előadásunk nagy sikerrel zárult a Katonaborház rendezvénytermében.

 

více informací

Egyéb ajánlatok


Érdekes információk

Polisztirol hulladék

Csomagolóanyagok újrahasznosítása, környezetvédelem.

Ekostyren

Kiválló hő és hangszigetelő betonok.

Padlókiöntés

Padlóburkolatöntés Anhidrittel. Hamarosan a termékpalettánkon.